Bolig, ejer & andelsforeninger

Spar penge på varmeregningen af alle foreningens boliger

Boligforeninger – isolering og energirenovering

Boligforeninger og boligselskaber kan i dag hente mærkbare besparelser ved at isolere.

Isoleringen giver besparelser år efter år på beboernes varmeforbrug. 
Bo komforten stiger og bygningerne får et længere liv, fordi isoleringen  er med til at holde fugt og kulde ude.

Isolering kan mindske varmeforbruget med effektiv hulmursisolering, loftsisolering og etage adskillelser, der giver mærkbare besparelser. Vi hjælper gerne jeres boligforening eller boligselskab med en gennemgang af klimaskærmen.

Et ordentligt grundlag for isolering.

Vi ved, hvor vigtigt det er for bestyrelsen at have et ordentligt beslutningsgrundlag, før man sætter arbejdet i gang. Derfor tilbyder vi en grundig gennemgang af klimaskærmen, der skal isoleres.

Når HM-isolering er færdige med gennemgangen, kommer vi med et skriftligt tilbud og en anbefaling, der bygger på vores erfaring med isoleringsarbejde og en prioritetsliste til de mulige isoleringsløsninger.

Prioritetslisten fortæller:
– Hvor I vil få mest ud af at isolere.
– Hvilken isoleringstype vi anbefaler.
– Hvor store besparelser I kan forvente.
– Hvilken tilbagebetalingstid I kan budgettere med. 
– Hvor stort et tilskud der ydes til projektet.

HM-isolering kan fungere som jeres sparringspartner. Når tilbuddet skal præsenteres internt, deltager vi gerne til afdelingens bestyrelsesmøde, hvor vi  fremlægger tilbuddet og fortæller om projektet. Det er med til at give tryghed og sikrer, at alle spørgsmål er afklaret.

Hvorfor investere i energirenovering?

Det kan faktisk ikke betale sig at lade være!
Isolering giver store besparelser på varmeregningen, og vil ofte være tjent hjem igen over få år. Ved en effektiv isolering begrænses varmetabet, både i den enkelte lejlighed og i fællesområder, som lofter og opgange. På den måde kan boligforeningens energiforbrug nedsættes til gavn for den enkeltes pengepung – og for vores fælles miljø.

Isoleringen er en forholdsvis billig og meget gavnlig investering i vedligehold af ejendommens ydre rammer. Det er med til at opretholde et godt indeklima og undgå fugt, råd og skimmelsvamp.

Miljørigtig isolering af høj kvalitet – uden bøvl og bekymringer

Få HM-isolering til at gennemgå jeres boligforening og få gode råd til, hvad der bedst kan betale sig at gøre. Vi vil gerne hjælpe med at gøre boligforeningens energioptimering overskuelig og kommer gerne ud og hjælper processen på vej, trin for trin.

Vi tager ansvaret for energirenoveringen fra start til slut:

1. Tag kontakt til HM-isolering
2. Vi laver en gennemgang af ejendommen i samarbejde med en energikonsulent
3. HM-isolering udarbejder tilbud samt energiberegning som fortæller om forventede besparelse samt energitilskud
4. Når tilbuddet er accepteret, udfører vi opgaven – så enkelt er det!

HM-isolering arbejder professionelt og effektivt med kvalitet og kundetilfredshed i højsædet. Vi kan vejlede jer om forskellige isoleringsmaterialer og om behovet for isolering af:

• Hulmure/vægge
• Lofter og skunke
• Etageadskillelser/gulve

Isoleringsmaterialer

Vi anvender Isover og Papiruld, alt efter hvilket materiale, der egner sig bedst til opgaven eller hvilket produkt kunden ønsker.